MUUMARIN CARAVAN KAUSIPAIKKAVARAUS

Caravan alue on yksityisaluetta ja siellä saa olla ainoastaan sopimuksen tehneet henkilöt. Sopimusehtojen rikkominen tai noudattamatta jättäminen johtaa sopimuksen purkamiseen, jolloin vuokranantajalla on oikeus pitää 100% maksetusta majoituksesta ja tarvittaessa periä myös muut aiheutuvat kulut. Lue sopimusehdot sivun alareunassa.

Muumari caravan

Talvikausipaikka 2023-2024 sopimusehdot.


Tervetuloa Muumariin!

Säilytämme antamanne tiedot Lapin Huippuhotellit Oy rekisterissä. Käytämme tietoja vain omaan käyttöömme, laskutukseen ja tiedottamiseen sopimuksessa oleville henkilöille ja yrityksille. Säilytämme tiedot GDPR-tietosuojalain edellyttämällä tavalla ja annetut tiedot on saatavissa erikseen pyydettäessä.

Vaunu/autopaikka on tarkoitettu 23.9.2023-12.5.2024 väliselle ajalle vuokrakäyttöön sopimuksessa ilmoitetetuille henkilöille.
Paikan edelleenvuokraaminen on kielletty ilman maanomistajan lupaa.
Kausipaikan hintaan kuuluu huoltotilojen käyttö. Vuokranantaja voi rajoittaa huoltotilojen ja saunan käyttöä. Pesukoneen käytöstä peritään 5€/kertamaksu.
Koodin huoltotiloihin saat maksettuasi kausipaikan ja se voi muuttua kauden aikana, joka ilmoitetaan erikseen ilmoitustaululla.
Ethän anna koodia ulkopuolisille ja pidät ovet lukittuina. Huoltotilat tarkistetaan ja siivotaan sesongin mukaan tarvittaessa.

Vaunu/ Auton yhteyteen saa laittaa lavan ja etuteltan tms. Turvavälin tulee olla väh. 4m. Kiinteitä rakenteita ei saa tehdä paloturvallisyyssyistä. Kaikki lavat ja tasot sekä roskat on poistettava vuokrapaikalta sopimuskauden loputtua.
Perimme 150€ lisämaksun paikan siivoamisesta tai tyhjäämisesta.

Paikka tulee olla tyhjä 12.5.2024 mennessä. 

Alueen omistaja vastaa kulkureittien lumitöistä. Kausipaikkalaiset huolehtivat itse vaunujen ympäristön lumitöistä. Emme vastaa lumitöistä ja niiden aiheuttamista vahingoista lavoille, teltoille tai muulle omaisuudelle. Vaunut, rakenteet, aisat, johdot tulee merkitä aurausviitoilla tms. Näkyvällä kepillä.

Vaunuissa/ autossa tulee olla luettavissa oleva kwh - mittari, joka luetaan kauden alussa. Sähkön laskutus tehdään mittarin alkulukeman mukaan. (Loppulukema-alkulukema x ”kerroin” Sähkökerroinhinta kaudella on 2022-2023 30snt/ kwh. (Sähkökerroin tarkistetaan syyskuussa 2023) Kaikki sähkö on kierrettävä sähkömittarin kautta, mukaanlukien auton lohkolämmitys. Emme suosittele sisätilalämmityksen käyttöä. Väärinkäytöksissä perimme 500€ arviolaskun joka peritään normaalin sähkönkulutuksen lisäksi. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin sekä pyytää tarvittaessa välilukeman sähkömittarista.

Moottorikelkat ja kärryt voi säilyttää vaunujen läheisyydessä tilan salliessa. Peräkärryjä voi säilyttää tilaipäisesti huoltilan kulmalla.

Vuokralaisen aiheuttaessa toistuvaa tahallista häiriötä, vahinkoa tai muutoin rikkoessa sopimusehtoja, voidaan sopimus purkaa ilman että maksettua kausimaksua palautetaan vuokrakaiselle. Hiljaisuus ja järjestyssääntöinä käytetään asuntovaunu- ja leirintäalueen yleisiä järjestyssääntöjä. Vältäthän turhaa metelöintiä klo 22-06 välisenä aikana.

Vaunujen sähköjen päällekytkentäpyyntöjä emme valitettavasti pysty tarjoamaan.
Suosittelemme vaunun/ auton varustamista gsm-etäkytkennällä.

Alueella on ensisammutusvälineitä merkityissä paikoissa. Katso kartta ja tutustu missä ensisammutusvälineet sijaitsevat. Suosittelemme käyttämään vaunussa/ autossa palovaroittimia sekä varustamaan ne ensisammutusvälineinein. Tarvittaessa voitte tutustua alueen Muumari Huoneistot Oy Pelastussuunnitelmaan ja sen toimintaohjeisiin.

Tulipalon sattuessa. Varoita muita, pelasta,  soita 112, aloita ensisammutus, ohjaa tarvittaessa palokuntaa.

Osoite: Huom kerro vaunupaikan numero!
Muumari Huoneistot & Caravan alue
Konttisenkuja 1
99130 Sirkka-Levi

Toivotamme teille viihtyisää talvikautta Muumarissa

 Levillä 29.8.2023

Peak Lapland - Lapin Huippuhotellit Oy
Muumari Huoneistot & Caravan