Peak Lapland

Tuikku - Saunabaari - Majoitus - Aktiviteetit - Elämyksiä tavallisen yläpuolella

PEAK LAPLAND - Lapin Huippuhotellit Oy:lle on myönnetty Sustainable Travel Finland certificaatti 2023 

Peak Lapland - Lapin Huippuhotellit Oy:lle on myönnetty Ekokompassi certicaatti 2022
https://bit.ly/3yHLvbc 

Ainutlaatuisia kestävän matkailun kokemuksia tavallisen yläpuolella

Kestävä kehitys perustui arvoihimme ennen kuin kestävä kehitys tuli tunnetuksi matkailualalla. Meille, kestävyys tarkoittaa ainutlaatuisesta ympäristöstämme, kulttuuristamme ja ihmisistä huolehtimista. Samalla kestävä kehitys on tärkeä linjaus palveluissamme koko toimitusketjussa. Otamme vastuumme vakavasti.

Puhdas tunturi on aito tunturi - on palveluidemme ydin.

Meillä on maailman puhtain ilma ja palvelemme asiakkaitamme arktisella alueella.
On kunnia työskennellä täällä ja tunnemme suurta vastuuta kaikessa työssämme, johon olemme sitoutuneet.  Valitsememme mahdollisimman paljon kestävän matkailun periaatteita palvellessamme asiakkaitamme.

Vastuu ihmisistä ja paikallisesta yhteisöstä

Ihmiset ovat liiketoimintamme ydin. Meidän on johdettava ja kehitettävä alkuperäistä kulttuuria yhdessä henkilökunnan, asiakkaidemme ja paikallisten ihmisten kanssa

Tasa-arvoa, vastuuta ja tukea


Tapa johtaa ja työskennellä ovat meille tärkeitä. Tiedämme, että asiakastyytyväisyys alkaa työntekijöiden tyytyväisyydestä ja ne yhdessä tuottavat kannattavia ja vastuullisia tuloksia. Haluamme pitää huolta henkilökunnastamme, paikallisesta yhteisöstä ja asiakkaitaistamme.
Olemme onnistuneet kehittämään palveluitamme niin että voimme tarjota yhä enemmän ympärivuotisia työpaikkoja. Pyrimme myös rekrytoimaan paikalliset ihmiset ja toimitusketjumme hallinnassa valisemme yhä enemmän paikallisia toimittajia. 
Vastuullinen ja kestävä työskentely on arvokasta ja kiinnitämme huomiota tähän kaikessa toiminnassa.

Vastuullisuutta ja kestävän matkailun tavoitteita ja operatiivista toteutusta seurataan aktiivisesti yhdessä henkilökuntamme ja asiakkaidemme kanssa.


Levi 14.10.2022

Jarkko Kuusisto, CEO
PEAK LAPLAND

Linktree Peak Lapland Hakemisto kaikista sivuistamme.

Tutustu Levi Sky View

 


PEAK LAPLAND liiketoiminta monipuolisemmaksi ja ympärivuotiseksi-hanke

Hankeen tarkoituksena on monipuolistaa liiketoimintaa ympärivuotiseksi ja kannattavaksi. Lisäksi korostamme paikallisuutta ja luontoarvoja kaikessa toiminnassamme.